Начин на приготвяне
Обезкостете всичките видове месо и го нарежете на парчета, посолете и поръсете с нарязания на ситно лук.
Сложете в подходящ съд, налейте половината от червеното вино и оставете да се маринова в хладилник за 1 нощ.
На следващия ден отцедете месото и го наредете в тавичка, добавете нарязаните сланина и луканка, както и нарязаните гъби. Полейте с една част от сгорещеното олио и печете за 20 минути в умерено загрята фурна.
Поръсете месото със смес от лютия пипер и брашното, налейте останалото вино и малко топла вода.
Върнете във фурната и печете още около 20 минути. Нарежете доматите на филии и покрийте месото, поръсете с черен пипер и мазнина, печете още 10 минути.
Поднесете с гарнитура по избор.