Браунис с горски плодове

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
27/01/2012
"Ако и вие като нас обожавате браунис - попаднали сте на точното място, знаем най-вкусните рецепти за него "
Приготвяне40 мин.
Готвене35 мин.
Общо75 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 910
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете шоколада и маслото за блата на водна баня. Отместете от котлона и разбъркайте със захарта. Щом сместа е охладена, започнете да добавяте яйцата и белтъците 1 по 1, като разбърквате добре след всяко. Добавете ванилията, прясното мляко и разбъркате.

Отделно пресейте брашното заедно с какаото, солта и бакпулвера и постепенно добавяйте и бъркайте към сухата смес шоколадовата. По желание може да добавите и нарязани ядки.

Пюрирайте горските плодове и ги прецедете, за да махнете семките. Смесете плодовото пюре със сместа за брауни и сипете в тава с диаметър 20 см, предварително намаслена и набрашнена или застлана с хартия за печене. Отгоре набучете другите пресни плодове, като всеки овалвате в малко кокосови стърготини.

Сложете Браунис с горски плодове да се пече в предварително загряна фурна на 170 градуса. Готовото брауни се покрива със шоколадовата заливка, приготвена от загрятата течна сметана, в която е добавен и разтопен натрошения натурален шоколад.

Рейтинг

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар