Празничен шаран

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
05/12/2016
"Специално за всички именници сме приготвили лесна рецепта за празничен шаран! С най-добри пожелания за всички Николаевци и Николини "
Приготвяне35 мин.
Готвене50 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 743
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и обелваме зеленчуци без чесъна, режем ги на тънки и дълги ивици.

Чесъна, дафиновия лист, мащерката и черния пипер поставяме в марля и завързваме.

В дълбока тенджера поставяме зеленчуците и марлята и заливаме с водата. Оставаме да ври на среден огън за 50-55 минути.

Вадим марлята и прехвърляме зеленчуците и бульона в тава, като канапе.

Почистваме и измиваме шарана и го режем на шайби.

Разпределяме шайбите върху канапето, посоляваме и прибавяме оцета и олиото.

Печем рибата в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност на рибата и сгъстяване на соса.

Сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар