Празничен шаран

05/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Специално за всички именници сме приготвили лесна рецепта за празничен шаран! С най-добри пожелания за всички Николаевци и Николини "
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 491
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и обелваме зеленчуци без чесъна, режем ги на тънки и дълги ивици.

Чесъна, дафиновия лист, мащерката и черния пипер поставяме в марля и завързваме.

В дълбока тенджера поставяме зеленчуците и марлята и заливаме с водата. Оставаме да ври на среден огън за 50-55 минути.

Вадим марлята и прехвърляме зеленчуците и бульона в тава, като канапе.

Почистваме и измиваме шарана и го режем на шайби.

Разпределяме шайбите върху канапето, посоляваме и прибавяме оцета и олиото.

Печем рибата в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност на рибата и сгъстяване на соса.

Сервираме с гарнитура по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар