Бяла риба в соев сос

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
521
959
472
09/12/2016
"Неустоимо рибно изкушение за онези, които обичат азиатската кухня и аромати "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 175
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и подсушаваме рибата, правим разрези по кожата от двете ѝ страни.

В дълбока тенджера загряваме олиото и в него пържим рибата до златисто.

Вадим рибата и в същата мазнина запържваме предварително почистените и нарязани на дребно лук, чушка и джинджифил.

Прибавяме виното, соевия сос и бульона, овкусяваме с черен пипер. Оставяме течността за заври.

Внимателно връщаме рибата в бульона и готвим за кратко.

Сервираме рибата в дълбока чиния, залята със соса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар