Панирана скумрия

05/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Приговили сме скумрия, която пие много бира, та - заповядайте на обяд "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 552
  • Преглеждания за месеца354
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъка от жълтъка. Към жълтъка добавяме брашното, бирата, бакпулвера и сол, разбиваме добре.

Разбиваме белтъка на сняг и го добавяме към другата смес, като разбъркваме внимателно, за да не спадне.

Почистената, измита и подсушена риба нарязвяме на парчета и я топим в получената паста.

Пържим в сгорещеното олио.

Сервираме със салата или гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар