Пъстърва с желатин

18/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Вкусно и много ефектно предястие, с което лесно ще впечатлите и най-капризните гости "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции5
  • Преглеждания общо314
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме изчистената пъстърва в студена вода и оставяме да се свари на слаб огън за 20-25 минути.

Вадим я, обезкостяваме и подправяме със сол и черен пипер.

Разпределяме я на дъното на формата, в коятo ще желираме.

Разтваряме желатина според инструкциите и го прибавяме към топла вода или зеленчуков бульон.

Нарязваме на тънки резени добре измития лимон и го редим върху рибата, поливаме с бульона и оставяме да стегне.

Сервираме с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар