ezine.bg»Рецепти»Риба»Пъстърва с желатин

Пъстърва с желатин

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k7469581k
Пъстърва с желатин
18/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5
"Вкусно и много ефектно предястие, с което лесно ще впечатлите и най-капризните гости"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме изчистената пъстърва в студена вода и оставяме да се свари на слаб огън за 20-25 минути.

Вадим я, обезкостяваме и подправяме със сол и черен пипер.

Разпределяме я на дъното на формата, в коятo ще желираме.

Разтваряме желатина според инструкциите и го прибавяме към топла вода или зеленчуков бульон.

Нарязваме на тънки резени добре измития лимон и го редим върху рибата, поливаме с бульона и оставяме да стегне.

Сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: