Пъстърва с желатин

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
18/12/2016
"Вкусно и много ефектно предястие, с което лесно ще впечатлите и най-капризните гости "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо463
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме изчистената пъстърва в студена вода и оставяме да се свари на слаб огън за 20-25 минути.

Вадим я, обезкостяваме и подправяме със сол и черен пипер.

Разпределяме я на дъното на формата, в коятo ще желираме.

Разтваряме желатина според инструкциите и го прибавяме към топла вода или зеленчуков бульон.

Нарязваме на тънки резени добре измития лимон и го редим върху рибата, поливаме с бульона и оставяме да стегне.

Сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар