Шаран в бульон

08/12/2016
"Един по-различен и ароматен шаран, който ще ви плени "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо218
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, почистваме и нарязваме на едро зеленчуците.

В дълбока тенджера слагаме водата и виното, прибавяме зеленчуците и подправките и оставяме бульона да ври за около 30-40 минути.

Почистваме и измиваме рибата и я прибавяме в бульона, намаляваме огъня и оставяме да къкри на среден огън за 20-30 минути.

Вадим рибата и я сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар