Запечено козе сирене със смокини

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
29/11/2016
"Невероятен деликатес за ценители - поднесете с шампанско или бяло вино!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 016
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на порционни парчета с дебелина 1. 5 – 2 см.

Запичаме орехите на сух тиган докато станат хрупкави.

В сух тефлонов тиган, загрят на котлона, поставяме парчетата сирене и ги запичаме за 3-5 минути. Обръщаме и запичаме и от другата страна.

Поставяме парчетата в чинийки и ги поръсваме с начупените орехови ядки.

Върху всяко парче сирене поставяме по една цяла смокиня и малко от замразените плодове на френското грозде.

Сервираме топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар