Запечено козе сирене със смокини

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
603
959
511
29/11/2016
"Невероятен деликатес за ценители - поднесете с шампанско или бяло вино!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 265
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на порционни парчета с дебелина 1. 5 – 2 см.

Запичаме орехите на сух тиган докато станат хрупкави.

В сух тефлонов тиган, загрят на котлона, поставяме парчетата сирене и ги запичаме за 3-5 минути. Обръщаме и запичаме и от другата страна.

Поставяме парчетата в чинийки и ги поръсваме с начупените орехови ядки.

Върху всяко парче сирене поставяме по една цяла смокиня и малко от замразените плодове на френското грозде.

Сервираме топло.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
18.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар