Бобена салата с орехи и чесън

17/11/2016
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886734
"Впечатляваща салата, която подозираме, че ще се превърне в хита на трапезата за Бъдни вечер "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо115 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо621
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете боба в тенджера под налягане и го изплакнете под студена вода.

Смелете орехите, скълцания магданоз, чесъна и зехтина на песто.

Загрейте малко мазнина и запържете ситно скълцания лук и по желание бекон - отново ситно скълцан. Пържете, докато хубаво се карамелизира.

Смесете боба и пестото в купа и разбъркайте, като добавите подправки на вкус.

Накрая объркайте с карамелизирания лук.

Оставете салатата да престои 1 час на хладно, преди да поднесете.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар