Пица с аншоа

СтилянаСтилянаНовак
07/09/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 647
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточваме тестото и поставяме в малка тавичка, която сме намазали с масло. Доматите ги обелваме и нарязваме на тънки филийки. Нареждаме ги се върху тестото.

Филето от аншоа го нарязваме на парченца и поставяме върху доматите и тестото. Поръсваме със сол и черен пипер. Отгоре настъргваме кашкавала на едро. Обилно поръсваме с чубрица и малко олио.

Печем в добре загрята фурна на 220 градуса - 15 минути.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар