Панировка за байганети

09/01/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"Пържени байганети, които имат нужда от много бира!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Общо15 мин.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 915
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментари4 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Байганетите се приготвят с паста "Пат-а-фри". Първо отделете белтъците от жълтъците и разбийте жълтъците с бирата. Прибавете брашното и разбъркайте, докато се получи еднородна смес.

Внимателно разбъркайте с разбитите на сняг белтъци добавете щипка сол. Парченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 12
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

мир
мир
11.12.2014 20:02
сместа от жълтъците с бира и брашно после се смесват със разбитите белтъци така ли
7
1
Мими
Мими
23.10.2014 22:13
много вкусно стана
0
0
:)
:)
11.07.2014 16:18
много вкусна стана:)
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв