Кашкавал на скара

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
906
12
325
06/01/2012
"Грилован кашкавал, който ще се услади на всички "
Приготвяне80 мин.
Готвене10 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 792
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • кашкавал - 400 - 500 г много твърд или специален за скара, може и сирене Халуми
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • къри - 1 ч.л. равна
  • бял пипер - 1/2 ч.л. равна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавал за парчета с дебелина около 1 см и ги сложете така във фризера за 1 час. Направете кашица от олиото, черен пипер и сол на вкус, белия пипер и кърито.

С помощта на четка мажете парчетата бързо и ги слагайте върху много сгорещен грил намазнен грил тиган или скара. Обърнете ги от другата страна и също запечете за кратко.

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар