ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Кебап»Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
Тас кебап с телешко месо
26/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
"Усещате ли аромата на крехко телешко месо в богат сос?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите, дафиновия лист, зърна черен пипер, сол на вкус, щипка захар, олиото.

Налива се вода 4 пръста над продуктите. Вари се на силен огън за 10 минути, след което на умерен, за още 40 минути.

Сервира се с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 5
4 8
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: