Поширани круши с шоколадов сос

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
568
10
1k
16/12/2011
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 292
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в малка тенджерка на котлона виното, портокаловия сок и настърганата кората, меда и канелата и анасона. Сложете вътре предварително обелените круши. Оставете да се варят на умерен огън около 15-20 минути.

За шоколадовия сос разтопете начупения шоколад, добавете маслото и млякото и разбъркайте, докато сосът се хомогенизира.

Сложете по 1 круша в десертни чинии и ги полейте отгоре с шоколадови сос. Декорирайте по желание с пръчици канела и звездички анасон.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар