Рибена супа

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
19/05/2009
"ГотвачБГ съветва Подберете няколко вида риба, за да получите най-вкусната рибена супа "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 384
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Рибена Чорба

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на порции и се маринова в лимоновия сок и сол.

Лукът се задушава в олиото и се оцветява с доматеното пюре. Задушава се още 5 мин. прибавят се нарязаните домати, гъбите и дафинов лист. Залива се с врелия зеленчуков бульон и се вари 15 мин., пуска се за 10 мин. и рибата.

При сервирането се поръсва с магданоз и копър нарязани на ситно. Прибавят се по 1 парче лимон и нарязаните на ситно краставички.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 2
4 0
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Никола Върбанов
Никола Върбанов
03.12.2009 18:59
Може и кисели домати да сложиш.
0
0