Салата от солена риба

Миглена
Миглена
Новак
15/02/2013
"Салатата е ясна, кажете сега какво ще пием с нея "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на тънки филийки.

Отделно нарязваме лука също на тънки филийки, посоляваме го и притриваме леко с ръка. Прибавяме към него олиото и оцет на вкус.

Поръсваме повече от половината лук на дъното на салатиера, нареждаме керемидообразно рибата, а отгоре поръсваме с останалия лук.

Украсяваме с маслини, на които предварително сме махнали костилките.

Подходяща риба за тази салата е скумрия или паламуд.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар