ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Рибена Чорба»Рибена чорба със сьомга

Рибена чорба със сьомга

EfrosiaEfrosia
Джедай
9615k1016k
Рибена чорба със сьомга1 / 2
07/12/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
"Ще ви издадем една тайна - добавете и малко пушена риба, за да стане чорбата ви наистина вълшебна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената глава от сьомга се слага да се вари със студена вода за около 15 минути. Извадете главата и я охладете.

През това време нарежете на кубчета зеленчуците и прецедете рибния бульон.

Върнете го на котлона и добавете в него почистеното месо от главата и парчета сьомга заедно с всички зеленчуци.

Оставете да поври на слаб котлона за 15 минути, добавете подправките.

Отстранете рибената чорба и прибавете накълцан пресен магданоз.

Поднесете порция от супата с резен лимон и стръкче магданоз.

Рейтинг

5 8
4 10
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка: