Рибена чорба със сьомга

Барфи
Барфи
Новак
07/12/2011
"Ще ви издадем една тайна - добавете и малко пушена риба, за да стане чорбата ви наистина вълшебна "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо119 289
  • Преглеждания за месеца1954
  • Преглеждания за седмицата454
  • Коментари5 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената глава от сьомга се слага да се вари със студена вода за около 15 минути. Извадете главата и я охладете.

През това време нарежете на кубчета зеленчуците и прецедете рибния бульон.

Върнете го на котлона и добавете в него почистеното месо от главата и парчета сьомга заедно с всички зеленчуци.

Оставете да поври на слаб котлона за 15 минути, добавете подправките.

Отстранете рибената чорба и прибавете накълцан пресен магданоз.

Поднесете порция от супата с резен лимон и стръкче магданоз.

Рейтинг

5 8
4 10
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
надежда
надежда
08.01.2015 11:44
Много вкусна чорба от семга
5
2
Кирова
Кирова
06.01.2015 14:42
стана трепач :) благодаря за рецептата
6
0
цецкото
цецкото
19.12.2014 19:24
Супер. Облизахме си пръстите
7
0