Сос за шаран

ИларияИлария
Новак
117
1
205
07/12/2011
"Изберете си рецепта за шаран, а ние ще я направим двойно по-вкусна с този ароматен сос за шаран "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 390
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото в съд, като може да долеете и соса от печения или пържен шаран (прецеден).

Запържете брашното и постепенно разредете с бялото вино и топла вода, до получаване на желаната от вас гъстота.

Прибавете сол и черен пипер и разбъркайте с канелата и индийското орехче.

С този сос полейте шарана, след като сте го сервирали в чинии. Поръсете с накълцан пресен магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Попчето
Попчето
04.10.2013 14:53
Соса е супер,ако добавите и две-три смачкани скилидки чесън става незабравим!
0
0