Салата с пилешко месо и ряпа

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
301
02/06/2013
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо486
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените ряпа и морков се настъргват на ситно ренде и се овкусяват.

Вареното бяло пилешко месо, киселите краставички и сварените гъби се нарязват на кубчета и посоляват леко. Прибавят се настърганите зеленчуци и се разбърква.

С горчицата, която е разбита в майонезата, се залива всичко и се разбърква отново.

Отстрани се украсява с парченца от печената червена чушка по желание.

Готовата салата може да се ползва като плънка за сандвичи.

Решетъчна силиконова лъжица за сервиране и готвене
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Решетъчна силиконова лъжица за сервиране и готвене
3.99 лв.
Виж ››

Удобна и лесна за употреба решетъчна лъжица от силикон, която е задължителна за всяка домакиня.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар