Супа с агнешко и лук

30/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763322
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4-5
  • Преглеждания общо4 092
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на малки парчета и сложете със студена вода да се вари. След като водата кипне, се добавя сол и се изчаква да се посвари.

Щом е полуомекнало се изважда и се добавя към предварително запържените в маслото лук, брашно и магданоз.

Обърква се и се разрежда с малко от бульона. След 3 минути се връща в голямата тенджера с бульона и се доварява.

Готовата супа с агнешко и лук се сваля от котлона и се застройва внимателно с разбитото яйце с кисело мляко.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар