Крем супа от зрял фасул

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
304
286
28/12/2010
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 916
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За една нощ фасулът се накисва във вода. Изцежда се и се слага нова вода.

Добавяме нарязаните чесън и лук. Сипваме зехтина. Когато фасулът поумекне, се прибавят джодженът, магданозът, настърганият морков, чушката, червения пипер, чубрицата и сол на вкус.

Ври докато омекне и стане готов за консумация.

Пасира се като крем супа. Добавяме внимателно сметаната и сервираме.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар