Ябълково греяно вино

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
28/11/2011
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6 чаши
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 153
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете към виното захарта, нарязаните ябълки, и всички подправки. Сложете да заври и махнете от котлона.

Оставете за 15 минути под капак, за да се ароматизира ябълковото греяно вино добре. Прецедете и поднесете горещо.

Във виното се добавя захарта, нарязаните на кубчета ябълки и подправките и се довежда да кипене. Сваля се от огъня и се оставя за 10-15 мин. да поеме аромата.

Прецежда се и се разлива още горещо в чаши, в които сте сложили резен лимон и парчета от ябълките.

Джезве от неръждаема стомана N6
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Джезве от неръждаема стомана N6
8.99 лв.
Виж ››

Удобно и здраво джезве от неръждаема стомана, което ще ви служи вярно дълги години.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар