Ябълково греяно вино

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
28/11/2011
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6 чаши
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 443
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сипете към виното захарта, нарязаните ябълки, и всички подправки. Сложете да заври и махнете от котлона.

Оставете за 15 минути под капак, за да се ароматизира ябълковото греяно вино добре. Прецедете и поднесете горещо.

Във виното се добавя захарта, нарязаните на кубчета ябълки и подправките и се довежда да кипене. Сваля се от огъня и се оставя за 10-15 мин. да поеме аромата.

Прецежда се и се разлива още горещо в чаши, в които сте сложили резен лимон и парчета от ябълките.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар