Панирана кладница

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3229k
29/11/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Казват, че най-вкусната гъба е панираната кладница, и ние сме склонни да се съгласим с това!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода.

Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина.

Панираните гъби са перфектното бирено мезе.

Рейтинг

4.8
59
40
31
20
10
Дай твоята оценка: