Кроасанова торта

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753324
22/11/2011
"Страхотна идея за торта - трябват ви само няколко кроасана и около час време, за да я приготвите "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо62 855
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари12 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете кроасани с пълнеж по ваш вкус или без пълнеж. Нарежете ги на еднакви кръгове и ги подредете във форма за кекс или тава.

Залейте ги със смес от разбитите заедно яйца, прясно мляко, захар и ванилии. Сложете кроасановата торта да се пече на водна баня до готовност.

Слага се в студена фурна първоначално на умерена температура и се пече докато хубаво стегне (около 30-40 минути). Тортата се обръща в поднос, след като се охлади. Поднесете с разбита сметана по желание.

Рейтинг

5 18
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Цветелина
Цветелина
25.03.2015 14:28
Е тази моя торта я пекох 1 час,кроасаните отгоре се запекоха,но сместа не можа да стегне,или стяга след като изстине???
0
0
Ивелина
Ивелина
16.04.2014 16:51
Смятам да я направя и да кача снимките, но не знам дали могат да се прилагат снимки към чужди рецепти
0
0
Мелисса
Мелисса
16.04.2014 01:08
Много висока ми се вижда за един ред
0
0