Задушено зеле с ябълки

КостаКостаНовак
10/02/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо445
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ивички, посолява се и се оставя да преседи 1 час. Задушава се в тенджера с маслото.

Ябълките се обелват и нарязват на тънки ивици.

Прибавят се към зелето заедно с ябълковия оцет, захарта и подправките.

Задушава се до пълно омекване на продуктите. Поднася се като гарнитура към меса или като самостоятелно ястие.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар