Задушено зеле с ябълки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
416
301
10/02/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо519
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ивички, посолява се и се оставя да преседи 1 час. Задушава се в тенджера с маслото.

Ябълките се обелват и нарязват на тънки ивици.

Прибавят се към зелето заедно с ябълковия оцет, захарта и подправките.

Задушава се до пълно омекване на продуктите. Поднася се като гарнитура към меса или като самостоятелно ястие.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар