Вита баница с булгур

10/07/2016
"Всякакви баници обичаме, но към тази сме направо пристрастени "
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 473
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме булгура с вряща вода, така че да го покрие с 3 пръста, след като той поеме водата, го разбъркваме с натрошеното сирене и яйцата.

Поставяме всяка кора върху кърпа, за да ни е по-удобно при навиване.

Ръсим всяка кора с плънката и навиваме с кърпата. Редим рулата в намаслена тава и ги поръсваме с олио.

Печем баницата в предварително загрята умерена фурна до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар