Тиквички по китайски с пресен джинджифил

09/07/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо924
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и остъргваме тиквичките, режем ги по диагонал на кръгчета с дебелина 5 мм.

Загряваме дълбок тиган и в него сипваме маслото, след като започне да дими прибавяме чесъна, лука и джинджифила и запържваме за 30 секунди.

Прибавяме водата и тиквичките и оставяме да се готви за 5 минути, докато водата се изпари и тиквичките се сготвят.

Доливаме олиото, разбъркваме и сервираме топло.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар