Наденица в гювече

20/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
"Вкусни гювечета с наденица, кой може да им устои?"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 177
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденицата на парчета и ги разпределете в гювечетата. Във всяко сложете равни части нарязани чушки, по един нарязан домат, по половин нарязан морков и поръсете с подправките на вкус.

Във всяко гювече сложете по лъчижка масло, лъжица доматено пюре, долейте по 50 мл топла вода, похлупете и сложете гювечетата да се пекат на 190 градуса за 50 минути. След това махнете капаците, чукнете по 1 или 2 яйца в гювече и доопечете. Поднесете със стръкче магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 13
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мариела Христова
И аз правя подобна рецепта, но слагам и картофи най-отдолу в гювечетата.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв