Виенска супа с бяло вино

17/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Ароматно предложение за обяд или лека вечеря, на което не може да устоите "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо599
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстoпяме маслото в тенджера и в него запържваме брашното до златисто.

При непрекъснато бъркане доливаме водата, 10 минути след като тя заври, слагаме захарта, настърганата лимонова кора, виното и разбитите жълтъци.

Варим още малко, докато супата се сгъсти, и сервираме с лимонов сок.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар