Свинска пача супа

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
20/11/2011
"Няма значение дали е лято или е зима - супата от свинска пача може да се хапва по всяко време на годината "
Приготвяне10 мин.
Готвене190 мин.
Общо200 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо68 337
  • Преглеждания за месеца435
  • Преглеждания за седмицата102
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - част от свинска глава
  • сол - на вкус
  • чесън
  • черен пипер
  • червен пипер - лют
  • оцет
  • яйца - сварени, за гарниране
* мерки и количества
Пача

Начин на приготвяне

Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни парченца и прецедете на 2 пъти бульона.

Сипете го в друга тенджера и сложете да ври на котлона. При нужда долейте още гореща вода и сипете месото към бульона.

Овкусете с черен пипер и още малко сол. Щом отново заври, махнете от котлона. Поднесете порция топла пача със сварено яйце, подправена със счукан чесън, лют червен пипер и оцет.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 7
4 11
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Котьо
Котьо
13.01.2016 15:27
Много е важно бульона 2 пъти да се прецеди !!!! Абе хора - вие хора ли сте...
6
1
Катя Чиллева
Катя Чиллева
16.12.2015 14:17
Много вкусна стана, но не остана за снимки :)
1
1
Sashko
Sashko
14.04.2014 22:46
мммммммммммммммммммм
Започвам да готвя.
4
2