Свинска пача

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3120k
Свинска пача
20/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6-8
"Специален поздрав за всички почитатели на хардкор бг кухнята"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците.

Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето.

Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета.

Рейтинг

5 10
4 6
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: