Свински врат в сметанов сос

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
589
959
510
06/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 295
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Загряваме маслото и в него запържваме наситнените стар и пресен лук, добавяме месото и го запечатваме от всички страни.

Доливаме сметаната, прибавяме подправките, овкусяваме със сол и черен пипер и захлупваме с капак, задушаваме месото на слаб огън за 45-50 минути, до готовност.

Вадим го, а в останалия сос прибавяме горчицата и изчакваме соса леко да се сгъсти с него поливаме месото и сервираме с гарнитура по избор.

Подложка за готвене за фурна и барбекю  (комплект от 2 бр.)-32%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Подложка за готвене за фурна и барбекю (комплект от 2 бр.)
22.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Подложката за готвене за фурна и барбекю може да ви помогне в приготвянето на по-деликатни храни и да предпази грила от цапане. Много практична и полезна. Може да използвате подложката за готвене като хартия за печене за многократна употреба.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар