Свински врат в сметанов сос

06/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 159
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маслото и в него запържваме наситнените стар и пресен лук, добавяме месото и го запечатваме от всички страни.

Доливаме сметаната, прибавяме подправките, овкусяваме със сол и черен пипер и захлупваме с капак, задушаваме месото на слаб огън за 45-50 минути, до готовност.

Вадим го, а в останалия сос прибавяме горчицата и изчакваме соса леко да се сгъсти с него поливаме месото и сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар