Пълнени камби със зеле и моркови

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
19/11/2011
"Хрупкави пълнени камби, които ще правят дълго време компания на ракията ви!"
Приготвяне90 мин.
Готвене20 мин.
Общо110 мин.
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо182 203
  • Преглеждания за месеца11717
  • Преглеждания за седмицата1380
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества
Камби

Начин на приготвяне

Сложете оцета, олиото, солта, захарта, черният пипер и бахарът да кипнат.

Към тях прибавете почистените от дръжките и семето камби и ги оставете да се попарят. Извадете ги и сложете в маринатата морковите, зелето и целината.

Оставете да престоят така едно денонощие. След това напълнете камбите с отцедените зеленчуци и подреждайте камбите в големи буркани.

Долейте ги с маринатата, затворете ги и ги съхранявайте на хладно.

Капачки за буркани 50 бр - Етрополе-17%
За вашата зимнина препоръчваме:
Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
5.99 лв.
4.99 лв.
Виж ››

За да не отидат усилията ви на вятъра и да не се притеснявате, че зимнината ви ще се развали, заложете на изпитаното качество на капачки за буркани Етро Поле.

Рейтинг

5 19
4 7
3 8
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Тони
Тони
22.10.2014 14:20
Няма консервант,което е чудесно,но и без варене на бурканите ли?Няма ли да се развалят?
25
4
Лучи
Лучи
11.11.2013 01:14
не се слага вода, защото зеленчуците си пускат достатъчно сок
7
6
руми
руми
05.10.2013 14:01
в маринатата не се ли слага вода
7
3