Пълнени печени картофи с шунка

07/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Опитахме много различни рецепти за картофки, но с бирата достигнахме до консенсус, че тези най ни подхождат "
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо115 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 476
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и подсушени картофи поръсваме със сол, черен пипер и олио и увиваме в алуминеово фолио. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за 1 час.

Вадим и внимателно ги развиваме, отрязваме капаче, като пазим целостта на кората и издълбаваме вътрешността с малка лъжица.

Смесваме вътрешността с предварително наситнената и запържена шунка и ситно накълцаните домати и лук, овкусяваме със сол и пипер.

Пълним картофите с получената плънка, отново ги завиваме с фолиото и връщаме във фурната за още 20 минути. Сервираме топли с лъжица кисело мляко.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар