Пълнени печени картофи с шунка

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
625
959
529
07/07/2016
"Опитахме много различни рецепти за картофки, но с бирата достигнахме до консенсус, че тези най ни подхождат"
Приготвяне35 мин.
Готвене80 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 677
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измитите и подсушени картофи поръсваме със сол, черен пипер и олио и увиваме в алуминеово фолио. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за 1 час.

Вадим и внимателно ги развиваме, отрязваме капаче, като пазим целостта на кората и издълбаваме вътрешността с малка лъжица.

Смесваме вътрешността с предварително наситнената и запържена шунка и ситно накълцаните домати и лук, овкусяваме със сол и пипер.

Пълним картофите с получената плънка, отново ги завиваме с фолиото и връщаме във фурната за още 20 минути. Сервираме топли с лъжица кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар