Лаврак на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
18/11/2011
"Включете фурната да се загрява, защото приготвянето на рибата няма да ви отнеме много време!"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо134 518
  • Преглеждания за месеца3973
  • Преглеждания за седмицата113
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистения лаврак натъркайте с подправки отвън и отвътре.

В корема му сложете резени лимон, стръкчета розмарин.

В тава от едната страна разпределете обелени и нарязани на колеца картофи, рибата в средата и кръгчета домати от другата страна.

Залейте със зехтина, бялото вино и поръсете със сол и черен пипер.

Покрийте тавата с фолио, направете няколко дупки с игла и сложете да се пече в умерено загряна фурна за 40 минути.

Махнете фолиото и доопечете до лек загар.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
16.17 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар