Лаврак на фурна

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
18/11/2011
"Включете фурната да се загрява, защото приготвянето на рибата няма да ви отнеме много време!"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо120 039
  • Преглеждания за месеца1286
  • Преглеждания за седмицата281
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистения лаврак натъркайте с подправки отвън и отвътре.

В корема му сложете резени лимон, стръкчета розмарин.

В тава от едната страна разпределете обелени и нарязани на колеца картофи, рибата в средата и кръгчета домати от другата страна.

Залейте със зехтина, бялото вино и поръсете със сол и черен пипер.

Покрийте тавата с фолио, направете няколко дупки с игла и сложете да се пече в умерено загряна фурна за 40 минути.

Махнете фолиото и доопечете до лек загар.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар