Паниран кашкавал в бира

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
521
959
472
25/06/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 195
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците и разбиваме белтъците на сняг.

Разбъркваме жълтъците с брашното, бирата, сол и черен пипер и добавяме разбитите белтъци, размесваме внимателно.

Режем кашкавала на пръчици и ги топим в панировката.

Пържим в сгорещеното олио до златисто.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар