Сицилиански кюфтета

27/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Влюбени сме в Италия и в италианската кухня, и особено в тези престъпно вкусни сицилански кюфтета с пармезан "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 699
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сипваме каймата и добавяме жълтъците, настъргания пармезан, наситнения босилек, сол и пасирания чесън, разбъркваме много добре.

Оставяме да почине за 20 минути и доливаме зехтина, отново омесваме.

Оформяме кюфтенца, които пържим в сгорещеното олио.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар