Сицилиански кюфтета

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
27/06/2016
"Влюбени сме в Италия и в италианската кухня, и особено в тези престъпно вкусни сицилански кюфтета с пармезан "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 329
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сипваме каймата и добавяме жълтъците, настъргания пармезан, наситнения босилек, сол и пасирания чесън, разбъркваме много добре.

Оставяме да почине за 20 минути и доливаме зехтина, отново омесваме.

Оформяме кюфтенца, които пържим в сгорещеното олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар