Домашен марципан

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
20/06/2016
"Не може да се закичите с титлата сладкар, ако не сте приготвяли поне веднъж домашен марципан по нашата рецепта "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 779
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • бадеми - 200 г сурови, фино смлени
  • пудра захар - 120 г
  • портокалова вода - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар.

Съхраняваме тестото на хладно, опаковано в стреч фолио.

Може да се оцветява със сладкарски бои.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар