Яхния със свинско месо

12/11/2009
Лора
отЛораНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо35 706
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции и се задушава.

Лукът се нарязва на филийки и се прибавя към месото. Подправя се с червен и черен пипер и сол. Залива се с 2 ч. ч. вода и се оставя да заври. Прибавят се обелените и настъргани домати. Оставя се да ври на тих огън до омекване на месото.

Слагат се в размитото в малко вода брашно и дафиновите листа. След 10 мин. дафиновите листа се махат и ястието се сваля от огъня.

Поръсва се със ситно нарязан магданоз.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

galina
galina
27.09.2013 20:53
става бързо и ми харесва
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв