Домашен стерилизиран свински пастет

21/06/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене90 мин.
Общо135 мин.
Порции6 буркана
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 173
  • Преглеждания за месеца180
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе в месомелачката попарения свински дроб заедно с месото и сланината, разбъркваме добре и смиламе повторно.

Прибавяме разбитите яйца, млякото и подправките на вкус и разпределяме в буркани.

Стерилизираме бурканите за 90 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар