Домашен стерилизиран свински пастет

21/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне45 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо135 мин.
  • Порции6 буркана
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 852
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе в месомелачката попарения свински дроб заедно с месото и сланината, разбъркваме добре и смиламе повторно.

Прибавяме разбитите яйца, млякото и подправките на вкус и разпределяме в буркани.

Стерилизираме бурканите за 90 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар