Суров конфитюр от касис

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
578
959
475
06/07/2016
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 081
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Узрелият касис се почиства и измива добре под течаща вода, отцежда се и се смила с месомелачка или блендер.

Мерим полученото пюре и за всеки килограм пюре прибавяме по 1.6 кг захар.

Бъркаме всичко с дървена лъжица, докато захарта се разтвори и наливаме в буркани.

Стъклен буркан за сладко - 7 х 9 см
За вашата зимнина препоръчваме:
Стъклен буркан за сладко - 7 х 9 см
3.90 лв.
Виж ››

Сладкото никога не е в безопасност от изяждане, но за неговото качество и годност този стъклен буркан гарантира

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар