Хрупкав ябълков пай

13/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне45 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 000
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и обелени ябълки нарязваме на малки кубчета и ги смесваме с боровинките, захарта, сока и лимоновата кора. Изсипваме всичко в намазана с масло форма.

Смесваме брашното с овесените ядки, бадемите, кафявата захар, канелата, индийското орехче и солта, добавяме маслото и стриваме на трохи.

С получените трохи поръсваме плодовете и печем пая в предварително загрята фурна на 170 градуса за 45-60 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар