Тажин с маслини, бадеми и зелен боб

11/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо120 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържим месото в разтопеното масло и прибавяме половината от лука, нарязан на ситно, и бадемите, доливаме 1 ч.ч. вряща вода, посоляваме на вкус и оставяме да се свари на тих огън.

Сготвеното месо вадим от соса и към него добавяме маслините, фасула, бамята и останалия лук, нарязан на полумесец.

Готвим соса, докато лукът и фасулът поомекнат и сосът се сгъсти, добавяме ментата и месото, затопляме го и сервираме.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар