Пиле със стафиди и гъби

СтефаниСтефаниНовак
16/10/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо763
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се сварява и обезкостява, като се запазва целостта му.

Оризът се сварява. Задушават се гъбите и стафидите. Сместват се с ориза и се овкусяват с подправките.

Пилето се пълни с получената смес и се зашива.

Пече се в загрята на 220 градуса фурна.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар