Паста със спанак и пармезан

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
906
11
324
12/11/2011
"Хиляди са луди по тази паста с нежен аромат и великолепен вкус - опитайте и ще разберете защо "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 747
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните, след което ги отцедете и изсипете в намазнена тава. В тенджерка загрейте маслото и задушете за 2 минути спанака. Бъркайте, поръсете с брашното, а щом се запържи добавете прясното мляко.

След 3 минути добавете и разбъркайте със сметаната. Щом клокне, прибавете подправките и малко захар.

С приготвения спаначен сос заливаме макароните, поръсваме с пармезан и кашкавал обилно и слагаме да се пече до апетитен загар в предварително загряна фурна.

Рейтинг

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар