Овчарска яхния с агнешко месо

08/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене150 мин.
  • Общо190 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 090
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, нарязваме и запържваме месото в гореща мазнина.

Отделно задушаваме нарязаните гъби, лук и настъргани домати, прибавяме нарязан джоджен и магданоз и червен и черен пипер. Получения сос прибавяме към месото.

Прехвърляме всичко в пръстен съд и запичаме в студена фурна до готовност на месото.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар