Гъби в тиган по овчарски

06/06/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо920
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • гъби - 300 г
  • олио - ½ ч.ч.
  • домати - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • сирене - 150 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в тиган с мазнина.

Добавяме обелените и настъргани домати и продължаваме да готвим, докато лукът омекне.

Прибавяме нарязаните гъби, посоляваме и захлупваме с капак, за да се задушат добре.

Прибавяме парченца сирене, червен и черен пипер и пак похлупваме за 5-10 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар